Dé marktleider in het ontwerpen en leveren van oplossingen voor Open Compute Project (OCP) Datacenters.

Als OCP specialist met revolutionaire service en productlijn staan we voor het leveren van revolutionaire oplossingen in alle elementen van Open Compute Project (OCP). Als innovatieve leverancier en dienstverlener in de regio Schiphol (Amsterdam) kijken we continu hoe wij onze klant nog beter van dienst kunnen zijn. De branche waarin wij opereren is erg veranderlijk en daarom belangrijk dat wij onze klanten voorzien van de laatste technologie en updates en denken graag mee met het ontwerp, realisatie, beheer en onderhouden van computerruimten, datacenters en technische ruimten.

Neem contact op →

Flexibel en vooruitstrevend

35% Minder energieverbruik

20% Lagere kosten

Vandaag begint morgen!


Onze datacenters die wij ontwerpen en leveren maken gebruik van (Open Compute Project) OCP hardware die door Facebook is ontworpen. Deze technologie bestaat al velen jaren en wordt veel gebruikt door hyperscalers als Google, Dell en IBM. 

Met een datacenter van Circle B kan jouw onderneming  elke werklast aan. Maar nog beter – deze efficiënte, flexibele en duurzame hardware  zal de  de energie- en onderhoudskosten van jouw bedrijf verlagen. 

Bekijk wat Circle B voor jou kan betekenen:

Circle B is de OCP specialist met revolutionaire service en productlijn voor het leveren van revolutionaire oplossingen in alle elementen van Open Compute Project (OCP). Met Circle B, krijgt uw organisatie:

Volledige Europese distributie

Laatste en nieuwste hardware snel geleverd. Ook uit voorraad!

Uitgebreide ondersteuning en Customer Service

Circle B is uniek in het aanbieden van rack-scale OCP-hardware op basis van project,  vaste-termijn lease of lease-toown

Bezoek ons Experience Center in Schiphol (Amsterdam) 

Neem een kijken en zie onze producten in actie in het het OCP Experience Center van Circle B in Amsterdam. 

Benieuwd wat de impact van OCP designs voor jouw organisatie kan zijn? Meld je dan aan om een vrijblijvend bezoek te brengen aan het OCP Experience Center van Circle B.

OCP Experience Center

Krachtig en duurzaam – de perfecte combinatie! 

Door slimme toepassing van de nieuwste technieken kunnen zowel de kosten als de CO2-voetafdruk flink omlaag worden gebracht. De Nederlandse overheid en de Europese Unie stellen hier steeds strengere eisen aan.

Naast dat de producten van Circle B krachtig zijn, helpen deze ook bij het behalen van jouw duurzaamheidsdoelstellingen door energie-efficiëntie en lagere lasten.  

Een datacenter speciaal op maat laten bouwen?

Elke sector heeft zijn unieke behoeften en doelstellingen. Wij kunnen OCP-infrastructuur op maat ontwerpen.

Industries we serve

  Perfecte OCP datacenter op maat    

Consultancy, maatwerk projecten, datacenters, computerruimtes, service en onderhoud: voor iedere vraag of elke uitdaging hebben wij een passende oplossing. Wel zo makkelijk. Laat ons het zware werk doen. Dan kan jij je bezig houden waar jij goed in bent!

Meer weten →

Circle B

“Tijdens mijn jaren als IT-consultant heb ik meerdere VMware-oplossingen geïmplementeerd op (hardware) configuraties van leveranciers zoals HPe, Dell, IBM en Fujitsu. Het testen en bouwen van een VMware vSAN-oplossing met OCP in het Circle B lab was echter een unieke ervaring. Ik kreeg toegang tot verschillende Tioga Pass modellen van MiTAC en Wiwynn. Super handig! 

Harm Veenstra
Technical Consultant bij ICT Partners

  Our Partners  

  Even een kopje koffie doen?   

Bij Circle B hebben we jarenlange ervaring met het helpen van diverse innovatieve ondernemingen bij het ontwerpen, implementeren en onderhouden van de nieuwste OCP-infrastructuur. Ben jij ook op zoek naar de juiste partner voor maatwerk projecten, datacenters, computerruimtes: voor iedere vraag of elke uitdaging hebben wij een passende oplossing en denken daarom graag met je vrijblijvend mee!