Circle B voor SaaS Aanbieders

Krachtige, schaalbare datacenterinfrastructuur voor de moderne SaaS aanbieders. 

SaaS aanbieders hebben de datacenters twee decennia lang onophoudelijk vooruit gestuwd. Om het alsmaar groeiende gebruikersbestand te ondersteunen, hebben SaaS-aanbieders meer vermogen, opslag en schaalbaarheid nodig dan ooit, waardoor datacenter- en hardwareleveranciers gedwongen worden in een ongekend tempo te innoveren. 
En het gaat niet alleen om macht. SaaS-leveranciers moeten ook de beschikbaarheid, prestaties en veiligheid maximaliseren om klanten te werven en te behouden. 
Al deze innovatie heeft een prijs. Datacenterhardware is een enorme kostenpost voor SaaS-bedrijven. En tot nu toe gingen de kosten maar in één richting: omhoog. 
Wat als u de mogelijkheden van uw datacenterhardware zou kunnen schalen en de bedrijfskosten zou kunnen verlagen? 

Circle B helpt uw SaaS bedrijf…   

Maximaliseer vermogen en prestaties

Draai uw SaaS oplossingen op geavanceerde datacenterhardware, met de optie om te upgraden wanneer nieuwe hardware wordt uitgebracht. 

Onze hardware kan al uw bestaande en toekomstige workloads aan. U kunt het zelfs in actie zien voordat u het koopt, op afstand of in persoon in ons OCP Experience Center in Amsterdam. 

Lagere exploitatiekosten

Onze OCP-hardware maakt gebruik van 21″-racks die meer ruimte bieden voor kabels, het onderhoud vereenvoudigen en de luchtstroom verbeteren. 

Dat betekent een betere energie-efficiëntie, een langere levensduur van de hardware en lagere operationele kosten voor uw SaaS bedrijf. 

Vermijd kostenpieken

Bij cloudplatforms als AWS, Azure en GCP kunnen SaaS-aanbieders tegen hoge, onverwachte kosten aanlopen als gevolg van veranderingen in gebruikersactiviteit. 

Door oplossingen op OCP-hardware te hosten, kunnen aanbieders profiteren van consistent lagere operationele kosten dan bij andere hostingopties, en het gevaar van plotselinge kostenpieken beperken. 

Implementeer en schaal snel

Onze modulaire OCP hardware is eenvoudig te installeren en te onderhouden. Organiseer, bouw en verbouw racks naar behoefte om uw SaaS-bedrijf te ondersteunen en bespaar op onderhoudskosten. 

OCP hardware is sneller en eenvoudiger te schalen dan traditionele 19″-infrastructuur, zodat uw datacenter u niet in de weg zit. 

Zorgen voor veiligheid en naleving

Onze servers hebben geen vendor lock-in of black box firmware. Krijg volledige controle over uw rack vanaf de basis, zodat u uw gegevens en toepassingen maximaal kunt beveiligen.

Hosting van gegevens of diensten in verschillende rechtsgebieden? Geen probleem. U hebt de volledige controle en kunt er gemakkelijk voor zorgen dat aan al uw wettelijke vereisten wordt voldaan. 

Investeer in bewezen, betrouwbare hardware

Hyperscalers zoals Facebook en Google gebruiken al een decennium lang OCP-hardware omdat het niet alleen goedkoper is, maar ook omdat het high-spec is en gemakkelijk te schalen. 

OCP-hardware is ook de meest betrouwbare datacenterhardware die er is, speciaal ontworpen voor de behoeften van hyperscale SaaS-aanbieders. Door de warmte te verminderen en de luchtstroom te verbeteren, beschermen OCP-racks de hardware tegen vroegtijdige defecten, waardoor het risico van ongeplande uitval afneemt. 

Waarom OCP Kiezen?  

OCP hardware werd vanaf 2009 door Facebook ontwikkeld om de kosten te helpen beheersen, het energieverbruik te verminderen en een massale toevloed van klanten en gegevens te ondersteunen. Het project was een groot succes. De nieuwe infrastructuur was drastisch energie- en kostenefficiënter om te bouwen en te exploiteren. 

Sindsdien zijn SaaS giganten als Google, IBM en Oracle aan boord gesprongen. 

Nu maakt Circle B hyperscaler-technologie beschikbaar voor uw SaaS-bedrijf. 

Met OCP datacenter hardware kan uw SaaS bedrijf genieten van…  

35% meer energie efficiëntie

20% TCO besparing

Verbeterde duurzaamheid

Bijna-onmiddellijke schaalbaarheid

Sneller en eenvoudiger onderhoud

Volledige controle over elk rek

terwijl uw workloads worden aangedreven met state-of-the-art datacenter hardware

Vind meer informatie

Flexibele inzetbaarheid en betrouwbare beheerde diensten

Circle B maakt’s werelds meest efficiënte, innovatieve en flexibele datacenterhardware beschikbaar voor SaaS-bedrijven via een volledig scala aan koop-, lease- en as-a-Service-opties. 

  • Bouwen op bestelling

omvat elke fase van de implementatie, inclusief het testen van de werklast, het ontwerp van de volledige architectuur op maat, de bouw en de implementatie. 

  • Circle B Eclipse

stelt uitsluitend OCP-hardware op rackschaal ter beschikking van SaaS-bedrijven op een as-a-Service-basis. 

  • Channel en partner programma

bieden eenvoudige toegang tot hardware en componenten. Heb je een regelmatige stroom van hardware nodig? Wij bieden op maat gemaakte loyaliteitsprogramma’s om u te helpen de kosten te beheersen. 

  • Networking en Connectiviteitsopties

in ons partner-datacenter maken het eenvoudig om aan te sluiten op bestaande datacenters en platforms via een 1-100GbE netwerkverbinding. 

  • Beheerde diensten

omvatten volledig beheerde OCP-hardware, remote hands, uitgebreide garanties, en meer. 

  • Flexibele betalingsopties

omvatten leasing op vaste termijn en lease-toown-regelingen, alsook rechtstreekse aankoop.

Meer informatie over onze OCP oplossingen en beheerde diensten →

Heb je vragen? Neem contact op.

Bij Circle B hebben we jarenlange ervaring met het helpen van ondernemingen als de uwe bij het ontwerpen, implementeren en onderhouden van de nieuwste OCP-infrastructuur. Als u vragen hebt over onze oplossingen, managed services of OCP in het algemeen, neem dan vandaag nog contact op om met een van onze experts te spreken. 

Neem contact met ons op →

ipt>